Tränings motivation!

Jag är en person som är väldigt intresserad av träning och försöker äta "rätt" mat, men allt onyttigt är ibland lite för lockande så det går inte alltid så bra. Nu har jag däremot verkligen börjat kämpa emot mitt dåliga immunförsvar och min energi som inte alltid finns där. 
 
För tre veckor sen började jag köra ett träningssystem på min telefons ena träningsapp. Appen heter : "Runkeeper" för er som är sugna på att testa den. Hur som helst så hittade jag olika tränings scheman man kan följa där och valde då ett som består av träning Fyra gånger i veckan, vilket är lagom enligt mig. Detta shemat kommer då hålla på enda tills Juni månad. För mig passar detta schemat hur bra som helst. 
 
Enda problemet är att mitt söt sug fortfarande är kvar och det är min nuvarande plan att bli av med det. Vilket är lite kämpigare än vad jag är villig att erkänna, men idag hittade jag en anledning att inte gotta i mig godis och chocklad var och varannan dag! Jo jag var på en second hand butik i karlskrona och hittade ett par skit snygga shorts som jag verkligen ville ha och när jag testade dem, ett par som jag lätt hade kunnat ha utan att "fettet" åkt uppåt för ett halvår sen satt alldeles för tajt.. vilket fick mig en aning deprimerad, men var oxå en verklighets uppvaknande. 
Är det en salgs motivation att kunna komma i ett par speciella kläder? Jag har aldrig varit med om en sån motivation tidigare, men just denna kändes så rätt och klockren. Plus att det inte är min enda motivation utan min absolut största motivation är ju att jag ska må bra!!
Vilket är det viktigaste skälet till träning i mina ögon!! 
 
Nu ska jag verkligen göra det jag aldrig lyckats med tidigare. Jag har alltid varit dukti på att träna, men när jag sett att det blivit ett bra resultat så har jag alltid slutat upp och det är det jag inte får eller vill göra nu. Jag tycker om att träna och älskar känslan av att svetten rinner av en. Det är så skönt att veta att man orkar med saker och ting, vilket man göra när man äter bra mat, tränar och sover som man ska :) 
 
Hoppas ni fått lite motivation med! :))